הזמנות שיוזמנו מה10/4 בשעה 12 ייארזו ב20/4 ו7 ימי העסקים לאספקה יחלו מתאריך האריזה

פטוצ׳יני פסטו קישואים ובוראטה

מרכיבים:

2 קישואים בינוניים (450 גרם )  חתוכים לקוביות 

1 כפית שמן זית 

קורט מלח גס

חופן (30 גרם) חצאי אגוזי מלך

1 חבילת עלי בזיליקום ( ללא הגבעול) 

2 שיני שום 

1 כפית מלח

2 (30 מ״ל) כפות שמן זית 

3 חבילות סקיני פסטה בצורת פטוצ׳יני

1/4 כוס (60 מל) שמנת לבישול 10% 


להגשה: 125 גרם (כדור) גבינת בוראטה


אופן ההכנה:

שוטפים את הקישואים עם  הקליפה. חותכים לקוביות קטנות.

מחממים מחבת עם כפית שמן זית . מוסיפים את הקישואים  וקורט מלח גס. 

מטגנים כ-10 דקות בערך עד שהקישואים צרובים  יפה.  אל תשטפו את המחבת! 

לפסטו:

 במעבד מזון טוחנים בזיליקום, מלח, שום, שמן זית, אגוזי מלך ואת הקישואים עד למרקם של ממרח גס. מתקנים תיבול (מלח/ שום מה שטעים לכם) 

מסננים את הסקיני פטוצ׳יני ומעבירים למחבת בה הקפצנו את הקישואים.

מוסיפים את הפסטו ( אתם יכולים גם לשמור חלק מהרוטב)

מוסיפים 1/4 כוס שמנת לבישול ומבשלים עוד כ3-4 דקות או עד להקרמה.

מעבירים את הפסטה המוכנה לצלחת ומניחים כדור בוראטה.

פותחים אותו ומערבבים את כל הגבינה עם הפסטה וזה אלוהי! 


ערכים למנה מתוך 3:

306 קלוריות 

27 גרם שומן 

8 גרם פחמימה שמתוכן 2.2 גרם סיבים)

9 גרם חלבון

פוסט קודם
פוסט הבא
סגירה

לקוחות יקרים שימו לב

במהלך חג הפסח לא ייארזו הזמנות.
כל ההזמנות שיוזמנו החל מה 10.4.25 בשעה 12:00 ייארזו ב 20.4.25 ו7 ימי העסקים לאספקה יחלו מתאריך האריזה
חג אביב שמח, בשורות טובות 🌻

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

חיפוש

סל קניות

סל הקניות ריק
קנה כעת