מצרכים למתכון - 2 מנות
סקיני פסטה שיבולת שועל/קונג'אק בצורת פטוצ`יני - 2 אריזות מסוננות.
בצל - חתוך לרצועות
פלפל צהוב - חתוך לרצועות
פלפל אדום - חתוך לרצועות
גזר - חתוך לרצועות
כרוב - חתוך לרצועות
שמן קנולה - כף
רוטב טריאקי - 2 כפות
רוטב סויה - כף ללא סוכר
חמאת בוטנים - כף
שום - 2 שיניים, כתושות
מלח - קורט
פלפל שחור - קורט
בצל ירוק - 2 כפות קצוץ
בוטנים קלויים - חופן, גרוסים (לקישוט)
אופן הכנה:
1. מקפיצים עם מעט שמן את כל הירקות בווק (5-8 דקות)
2. מוסיפים את הסקיני פסטה ומקפיצים יחדיו כ- 2 דקות נוספות
3. מוסיפים את הרטבים, חמאת הבוטנים, השום, המלח והפלפל השחור ומקפיצים 2 דקות נוספות
4. לפני ההגשה מפזרים מעל את הבצל הירוק והבוטנים הגרוסים