מה צריך?
3-4 מנות
1 כף שמן
500 גרם בשר בקר טחון (השתמשנו בכתף טחונה - נתח דל שומן)
1 בצל (200 גרם) בינוני
5 שיני שום פרוסות
300 גרם סקיני רוטב עגבניות של סקיני פסטה
כוס וחצי מים
מלח פלפל
צרור פטרוזיליה קצוצה
2-3 חבילות סקיני פסטה פטוציני שיבולת שועל
איך מכינים?
- מחממים את השמן בסיר, או במחבת גדולה ומטגנים את הבשר (הפרידו עם כף עץ/ כף עץ מזלג בין הפירורים והפכו אותם כדי שיהיו צרובים בצורה אחידה וכדי שלא ישארו גושים גדולים. הבשר צריך להשחים רק מעט, הקפידו שלא ירתח.
- מוסיפים את הבצל הקצוץ , השום והפטרוזיליה אל הבשר ותטגנו עוד 5 דקות.
- מערבבים את המים עם רוטב העגבניות והוסיפו לסיר . מתבלים בפלפל ומלח ומביאים לרתיחה .
- מכסים את הסיר חלקית וממשיכים לבשל על אש נמוכה כמה שיותר זמן! גם אחרי שעה יהיה טעים אבל מומלץ לבשל אפילו שעתיים ומעלה .
- כשהרוטב מוכן, מוסיפים את הסקיני פסטה פטוציני שיבולת שועל ומערבבים לאיחוד הרוטב והפסטה
בתאבון!
ערכים למנה מתוך 3:
407 קלוריות
43 גרם חלבון
19 גרם שומן
20 גרם פחמימה