מה צריך?
1 חבילת סקיני פטוצ'יני שיבולת שועל
1/2 כוס (100 גרם) סקיני רוטב עגבניות סקיני פסטה
1 כפית ( גרם) חמאה
⅛ כפית צ'ילי גרוס
½ כפית מלח
1 שן שום כתושה
¼ כוס (50 מ"ל ) שמנת לבישול 10%
3 כפות (30 גרם) פרמזן
אופן ההכנה:
מחממים שמן במחבת.
מוסיפים את השום ומטגנים קלות (הזהרו שהשום לא יישרף).
מסננים את הסקיני פטוציני ומוסיפים למחבת.
מוסיפים את רוטב העגבניות של סקיני.
מוסיפים את השמנת ומערבבים.
מוסיפים את הצ’ילי, ½ מכמות הפרמזן ומערבבים.
מבשלים כ5-10 דק' על אש נמוכה. מגישים עם יתרת הפרזמן.
ערכים למנה:
339 קלוריות
14 גרם חלבון
35 גרם פחמימות
8 גרם סיבים תזונתיים
17 גרם שומן