משלוח חינם בכל הזמנה מעל 299 ₪

פסטה בצלים - סקיני פסטה עם בצל מקורמל ועגבניות מיובשות

פסטה בצלים - סקיני פסטה עם בצל מקורמל ועגבניות מיובשות

2 מנות

 מצרכים:

- 2 בצלים גדולים (500 גרם)  חתוכים לרצועות

- 1 ראש שום עם החלק העליון חתוך

- 1/4 כוס עגבניות מיובשות קצוצות

- 1 כפית מלח

- 1 כפית פלפל שחור

- 1 כף פפריקה

- 1 כפית פטרוזיליה יבשה

1 כף שמן זית

- 1/3 כוס (80 מל) שמנת לבישול 9% / חלב קוקוס לגרסא טבעונית

2 חבילות סקיני פטוציני שיבולת שועל

- 1 קומץ פטרוזיליה טריה קצוצה

- 1 קומץ בזיליקום טרי קצוץ

- 1 לימון (מיץ)

 הוראות הכנה:

 שלב 1: מחממים תנור מראש ל-200°C

 שלב 2:

 לתבנית קסרול מוסיפים את הבצלים, העגבניות המיובשות, הפפריקה, המלח, השמן זית, הפלפל השחור והפטרוזיליה היבשה

- מערבבים היטב

- מניחים את ראש השום השלם במרכז התבנית

- מכסים בנייר כסף

 שלב 3:

- מכניסים לתנור למשך שעה (60 דקות)

- מערבבים באמצע הזמן

- הבצלים צריכים להיות מקורמלים כשמוציאים מהתנור

 שלב 4: הרכבת המנה

-מסננים את הסקיני פטוציני.

- מוציאים את ראש השום מהתבנית - הוא רותח אז זהירות! לוחצים החוצה את שיני השום

- מוסיפים לתבנית את הפטרוזיליה הטריה, הבזיליקום, מיץ הלימון והשמנת / חלב קוקוס

- מערבבים ונהנים!

ערכים למנה (כולל הירקות)

275 קלוריות

8.4 גרם שומן

48 גרם פחמימות

13 גרם סיבים תזונתיים

5.3 גרם חלבון