ג׳חנון דפי אורז
רכיבים
2 ביצים
כוס מים חמים
1/4 כוס סילאן
1 כף סקיני סוכר
1/4 כפית אבקת אפיה
10 גרם חמאה מומסת
32 דפי אורז אדום של סקיני פסטה ( כל ג׳חנון 4 דפים)
אופן ההכנה:
בקערה רחבה שמים מים, סילאן, חמאה, סקיני סוכר, אבקת אפיה וביצים וטורפים היטב
טובלים כל דף אורז כ5-10 שניות בכל צד ומניחים על משטח נקי , חוזרים על הפעולה עם עוד 3 דפי אודז ומניחים אחד על השני .
מקפלים פנימה כסנטימטר את ארבעת הקצוות ומגלגלים תוך כדי הידוק לצורה של ג׳חנון
מניחים את הג׳חנונים על נייר אפיה משומן ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לכ-15-20 דקות עד שהמאפה תופח קצת ומשחים.
מגישים עם רסק עגבניות טרי, סחוג ושמנת חמוצה 9%!
ערכים לגחנון מתוך 8:
178 קלוריות
3 גרם שומן
40 גרם פחמימה
2.5 גרם חלבון
( ערכים לג׳חנון בלי תוספות)