מה צריך?
1 חבילת טופו (300 גרם)
1 כף שמן שומשום
כפית ג'ינג'ר כתוש
2 שיני שום כתושות
2 ביצים
2 חבילת סקיני נודלס שיבולת שועל
1 חבילת בוקצ'וי
1 צרור אספרגוס (חוכים ל1/3 כל מקל גבעול)
1 חבילת עלי תרד
לקישוט : כוסברה, בצל ירוק ושומשום.
לרוטב
3 כפות רוטב סויה סקיני פסטה
1 כף סקיני סוכר סקיני פסטה
איך מכינים?
חותכים את הטופו לרצועות.
מחממים ווק ומטגנים בכף שמן שומשום את השום הכתוש כמה שניות. מוסיפים את הטופו וצורבים משני הצדדים עד שמשחים. מזיזים מעט את הטופו ומוסיפים 2 ביצים ומשקשקים אותן למקושקשת.. מוסיפים את הירקות : באק צוי, תרד ואת האספרגוס.
מקפיצים קלות 2-3 דקות ומוסיפים את הסקיני נודלס שיבולת שועל. מוסיפים את הרוטב ומערבבים.
מפזרים כוסברה קצוצה, בצל ירוק ושומשום ומגישים
ערכים למנה מתוך 2
532 קלוריות
28 גרם שומן
56 גרם פחמימות (כולל ירקות וממתיק)
14 גרם סיבים
40 גרם חלבון
ערכים למנה מתוך 3
351 קלוריות
18 גרם שומן
36 גרם פחמימות (כולל ירקות וממתיק)
9 גרם סיבים
27 גרם חלבון