משלוח חינם בכל הזמנה מעל 299 ₪

הפאד סיו של דניאל עמית עם סקיני פסטה שיבולת שועל

הפאד סיו של דניאל עמית עם סקיני פסטה שיבולת שועל

מה צריך?

1 חבילת טופו (300 גרם)

1 כף שמן שומשום

כפית ג'ינג'ר כתוש

2 שיני שום כתושות

2 ביצים

2 חבילת סקיני נודלס שיבולת שועל

1 חבילת בוקצ'וי

1 צרור אספרגוס (חוכים ל1/3 כל מקל גבעול)

1 חבילת עלי תרד

לקישוט : כוסברה, בצל ירוק ושומשום.

 

לרוטב

3 כפות רוטב סויה סקיני פסטה

1 כף סקיני סוכר סקיני פסטה 

 

איך מכינים?

חותכים את הטופו לרצועות.

מחממים ווק ומטגנים בכף שמן שומשום את השום הכתוש כמה שניות. מוסיפים את הטופו וצורבים משני הצדדים עד שמשחים. מזיזים מעט את הטופו ומוסיפים 2 ביצים ומשקשקים אותן למקושקשת.. מוסיפים את הירקות : באק צוי, תרד ואת האספרגוס.

מקפיצים קלות 2-3 דקות ומוסיפים את הסקיני נודלס שיבולת שועל. מוסיפים את הרוטב ומערבבים.

מפזרים כוסברה קצוצה, בצל ירוק ושומשום ומגישים

 

ערכים למנה מתוך 2

532 קלוריות

28 גרם שומן

56 גרם פחמימות (כולל ירקות וממתיק)

14 גרם סיבים

40 גרם חלבון

 

 

ערכים למנה מתוך 3

351 קלוריות

18 גרם שומן

36 גרם פחמימות (כולל ירקות וממתיק)

9  גרם סיבים

27 גרם חלבון