משלוחים עד 7 ימי עסקים - להזמנות מעל 299 ש"ח משלוח עד הבית בחינם

פטוצ׳יני פסטו קישואים ובוראטה

מרכיבים:

2 קישואים בינוניים (450 גרם )  חתוכים לקוביות 

1 כפית שמן זית 

קורט מלח גס

חופן (30 גרם) חצאי אגוזי מלך

1 חבילת עלי בזיליקום ( ללא הגבעול) 

2 שיני שום 

1 כפית מלח

2 (30 מ״ל) כפות שמן זית 

3 חבילות סקיני פסטה בצורת פטוצ׳יני

1/4 כוס (60 מל) שמנת לבישול 10% 


להגשה: 125 גרם (כדור) גבינת בוראטה


אופן ההכנה:

שוטפים את הקישואים עם  הקליפה. חותכים לקוביות קטנות.

מחממים מחבת עם כפית שמן זית . מוסיפים את הקישואים  וקורט מלח גס. 

מטגנים כ-10 דקות בערך עד שהקישואים צרובים  יפה.  אל תשטפו את המחבת! 

לפסטו:

 במעבד מזון טוחנים בזיליקום, מלח, שום, שמן זית, אגוזי מלך ואת הקישואים עד למרקם של ממרח גס. מתקנים תיבול (מלח/ שום מה שטעים לכם) 

מסננים את הסקיני פטוצ׳יני ומעבירים למחבת בה הקפצנו את הקישואים.

מוסיפים את הפסטו ( אתם יכולים גם לשמור חלק מהרוטב)

מוסיפים 1/4 כוס שמנת לבישול ומבשלים עוד כ3-4 דקות או עד להקרמה.

מעבירים את הפסטה המוכנה לצלחת ומניחים כדור בוראטה.

פותחים אותו ומערבבים את כל הגבינה עם הפסטה וזה אלוהי! 


ערכים למנה מתוך 3:

306 קלוריות 

27 גרם שומן 

8 גרם פחמימה שמתוכן 2.2 גרם סיבים)

9 גרם חלבון

פוסט קודם
פוסט הבא
סגירה

10% הנחה על כל האתר עם קופון SK10

הקופון ניתן למימוש על הזמנות מעל 249 ש"ח
המבצע בתוקף עד ה31.12.24

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

חיפוש

סל קניות

סל הקניות ריק
קנה כעת