רכיבים:
2 חבילות סקיני פסטה פתיתים - לסנן
3 כוסות חלב שקדים וניל
1/2 כוס שוקולד מריר קצוץ
1/2 כפית קינמון
1/4 כפית תמצית וניל
1/2 כוס קרם חלב קוקוס
מייפל או סטיביה להמתקה לפי הטעם
תלתלי שוקולד מריר מגורד ושקדים פרוסים קלויים לקישוט (לא חובה)
אופן ההכנה:
מרתיחים בסיר את החלב שקדים וניל עם הסקיני פסטה פתיתים עד להסמכה.
מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד, הקינמון ותמצית הוניל. מערבבים עד שהשוקולד נמס באופן אחיד. טועמים ומוסיפים ממתיק במידת הצורך. מערבבים פנימה את קרם הקוקוס. טעמו פעם נוספת אם יש צורך בהמתקה.
להוריד מהאש ולצנן מעט כ10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, ואז לשפוך לקערה או כלי הגשה אישיים.
להגשה, מקשטים בשקדים קלויים קצוצים ותלתלי השוקולד מריר.
* אין לכם פתיתי סקיני פסטה? קחו את הנודלס סקיני פסטה ותחתכו אותו לחתיכות קטנות, זה יעשה את העבודה.