מרכיבים ל-2-3 מנות:
תחתית:
1 אריזת סקיני פסטה קונג'אק בצורת פתיתים - לסנן
2 כפות סילאן
שכבת גבינה:
500 מ"ל (2 גביעים) גבינה לבנה 5%
1 כף מיץ לימון
3 כפות סירופ מייפל טבעי
1 כפית תמצית וניל
שכבה עליונה:
קונפיטורת פירות יער / פטל / דובדבנים בלי תוספת סוכר (עדיף של סאן דלפור)
אופן הכנה:
1. מסננים את הפסטה בצורת פתיתים.
2. מכינים את התחתית: מוסיפים את הפסטה בצורת פתיתים למחבת ומקפיצים במשך 1-2 דקות, תוך ערבוב. מוסיפים את הסילאן, מערבבים ומקפיצים עוד חצי דקה. שומרים בצד.
3. מכינים את שכבת הגבינה: שמים בקערה את כל המרכיבים ומקציפים בעזרת מטרפה עד שמתקבלת תערובת סמיכה.
4. מרכיבים את המנה: שמים בתחתית כלי הגשה כמה כפות פתיתים מוקפצים. בעזרת כף מניחים מעל כמות רצויה של תערובת הגבינה. מסיימים עם קונפיטורת פירות יער.
5. מגישים מיד או מניילנים ושומרים במקרר.