פאד סקיני קפאו - 2 מנות
מרכיבים:
300 גר בשר בקר טחון דל שומן
1 כף שמן
1 בצל סגול או שני בצלי שאלוטס
3-4 שיני שום קצוצות/ חתוכות דק
1-3 פלפל אדום חריף (עניין של טעם , אפשר יותר ואפשר פחות ואפשר גם בלי )
חופן עלי בזיליקום / בזיליקום תאילנדי
לרוטב:
2 כפות רוטב סויהשל סקיני פסטה
1 כף רוטב טריאקי של סקיני פסטה
1 כף רוטב דגים
1 כף סקיני סוכר של סקיני פסטה
סקיני פסטה בצורת פטוציני-2 חבילות
להגשה: 2 ביצי עין
אופן ההכנה:
מחממים כף שמן במחבת ומטגנים מעט בצל ושום, מוסיפים פלפל אדום חריף ומערבבים.
מוסיפים את הבשר, מפרקים אותו בעזרת כף עץ וצורבים היטב.
מסננים את הסקיני פסטה פטוצ׳יני ומוסיפים למחבת.
מוסיפים סקיני סוכר, רוטב סויה של סקיני פסטה, רוטב דגים ורוטב טריאקי של סקיני פסטה ומערבבים הכל יחד עד שהאטריות סקיני פסטה והבשר עטופים ברוטב ומוסיפים עלי בזיליקום קצוצים.
מכינים ביצת עין להגשה
מעבירים לצלחת את האטריות עם הבשר , אפשר לקשט בעוד בזיליקום טרי וצ׳ילי קצוץ ומניחים מעל הכל את ביצת העין!
ערכים למנה מתוך 2- כולל ביצה:
400 קלוריות ( יכול להשתנות לפי כמות השומן בבשר)
16 גרם פחמימה
22 גרם שומן
36 גרם חלבון