השבוע מתחיל חג החנוכה ואין כמו להתפנק בסופגניות פיסטוק שוקולד דלות פחמימה עם הסקיני סוכר שלנו 💜 חג שמח עם הרבה בשורות טובות וניסים בעזרת השם🎗️
מה צריך?
כוס (120 גרם) קמח שקדים
1/2 כפית אבקת אפייה
2-3 כפות אבקת סקיני סוכר (לטחון סקיני סוכר לאבקה)
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
2 כפות שמנת לבישול 9%
1 כפית חומץ תפוחים
למילוי:
1/4 כוס ( בערך 60 מ״ל) חמאת פיסטוק טבעית
סקיני סוכר של סקיני פסטה
1-2 כפות קמח שקדים ( לייצוב הממרח, יכול להיות שתצטרכו פחות אם הממרח יציב)
לציפוי:
50 גרם שוקולד מריר מומס (כמות לכל הסופגניות)
כפית שמן
אבקת סוכר סקיני סוכר
איך מכינים?
מערבבים בקערה קמח שקדים, סקיני סוכר ואבקת אפייה. מוסיפים תמצית וניל, ביצה, שמנת, חומץ תפוחים ומערבבים למרקם יציב.
ניתן לאפות בתנור או לטגן בשמן עמוק.
תנור: לחמם מראש תנור ל170 מעלות ולאפות כ20 דקות או עד שמזהיב
למילוי:
מעבירים את הקרם לשקית זילוף, יוצרים חור קטן בסופגניות בעזרת סכין וממלאים את הסופגניה.
ממיסים במיקרו שוקולד מריר ללא סוכר על כפית שמן וטובלים את החלק העליון של הסופגניות.
ניתן לקשט בשברי פיסטוק.
לציפוי: טוחנים סקיני סוכר למרקם אבקתי ומפזרים מעל.
יוצאות 7-8 סופגניות
בתאבון!
סופגניה דלת פחמימה עם סקיני סוכר
פוסט הבא