המרכיבים (לסועד יחיד):
שקית סקיני פסטה שיבולת שועל בצורת פטוצ'יני - לסנן
ביצה מקושקשת במעט שמן
100 גרם חזה עוף פרוס דק או טופו
בצל ירוק אחד חתוך ל 5 ס"מ
חופן נבטים
חופן פרחי ברוקולי או תרד ואספרגוס
4 כפות סויה בהירה
כף סויה שחורה
כפית סוכרזית
אופן ההכנה:
מקשקשים את הביצה בשמן חם בווק, מוסיפים את הבשר או הטופו ומבשלים עד תום במשך כ- 3 דקות.
מוסיפים את הברוקולי ומערבבים. לאחר כ- 5 דקות מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק ומערבבים במשך דקה נוספת. מוסיפים סקיני פסטה תוך כדי ערבוב למשך 2 דקות. מוסיפים את הסויה הבהירה, הסויה הכהה והסוכרזית.
מבשלים יחדיו למשך כ- 5 דקות על חום נמוך.
מגישים חם עם פלח לימון ופלפל צ'ילי גרוס לפי הטעם.