מה צריך?
- 150 גרם רצועות פילה עוף
- 1 חבילת סקיני פסטה שיבולת שועל בצורת נודלס
- 15 גרם קשיו טבעי
- 1 כפית שמן שומשום
- 2 שיני שום כתושות + 1 כפית גינגר טחון
- ¼ כוס (50 מ"ל) רוטב טריאקי ללא תוספת סוכר וללא גלוטן של סקיני פסטה
- 1.5 פלפלים מ3 צבעים חתוכים לרצועות
אופן הכנה -
1. מחממים כפית שמן במחבת רחבה / ווק . צורבים את רצועות פילה העוף דקה מכל צד ומוסיפים את רצועות הפלפלים.
2. מוסיפים ג'ינגר ושום ואת רוטב הטריאקי של סקיני פסטה ומערבבים קלות.
3. מסננים את הסקיני נודלס ושוטפים במים. מוסיפים למחבת ומערבבים עוד 1-2 דקות .מוסיפים את הקשיו .
4. להגשה (אופציונלי) - לפזר שומשום ובצל ירוק .
ערכים למנה:
501 קלוריות
40 גרם חלבון
58 גרם פחמימה
10 גרם סיבים
16 גרם שומן