חומרים לשתי מנות
200 גרם סקיני פסטה (שקית אחת)
200 גרם חצילים חתוכים לקוביות בגודל 1 סנטימטר
400 גרם עגבניות מרטסקות
שן אחת של שום קצוצה
חצי בצל אדום חתוך לפרוסות
20 גרם זיתים שחורים מוגלענים
כפית שמן זית
ספריי שמן זית
¼ כוס מים
הוראות הכנה:
שים את קוביות החצילים על תבנית עם נייר אפיה. רסס מעט בשמן זית ובשל בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 5 עד 8 דקות או עד שמתרכך.
הכן שקית של ספגטי סקיני פסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה
הוסף שמן זית למחבת וטגן את השום הכתוש למשך דקה שתיים על להבה נמוכה. הוסף הבצל למחבת וטגן עד שמתרכך
הוסף את העגבניות המרוסקות למחבת ורבע כוס מים, הבא לרתיחה. לאחר רתיחה הורד את הלהבה והוסף את קוביות החצילים.
בשל עד שהרוטב מסמיך וקוביות החצילים רכות (2 עד 4 דקות)
הוסף את הזיתים ואת הספגטי סקיני פסטה. הקפץ מעט את הפסטה במחבת כך שהיא מתכסה ברוטב
הגש בתאבון