מצרכים:
חבילה סקיני פסטה
200 גרם בשר בקר טחון
1 בצל גדול קצוץ
פטריות שמפיניון טריות פרוסות – חצי חבילה
400 גרם עגבניות מרוסקות
¼ כוס מים
סוכר בערך כף
כף פפריקה
כף אבקת מרק
מלח ופלפל לפי הטעם
הכנה:
במחבת מטגנים בצל עד שיהיה שקוף. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד דקה שתיים. מוסיפים את הבשר ומטגנים כמה דקות. להוסיף את הרסק, המים, התבלינים. להמשיך ולבשל עד שהרוטב מסמיך.
להכין חבילה של סקיני פסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה
להוסיף את הפסטה לרוטב הבולונז שבושל. לערבב בעדינות, אפשר בהקפצה קלה של המחבת.
להגיש בתיאבון