מצרכים לשתי מנות
200 גרם ספגטי של סקיני פסטה (שקית)
400 גרם עגבניות מרוסקות
1 שן שום כתוש
1 כפית אורגנו יבש
1 כפית צ'ילי
צלפים 1 כף
4 פילטים של אנשובי קצוץ
⅓ כוס זיתים ירוקות ושחורות קצוצים גס
1 כף שמן זית
רבע כוס מים
הוראות הכנה:
הכן שקית ספגטי סקיני פסטה (200 גרם) לפי ההוראות שעל גבי השקית
הוסף למחבת את העגבניות המרוסקות, המים, שמן הזית והשום כתוש
בשל את הרוטב במשך 2-3 שקות, הוסף את הצלפים, האורגנו, הצ'ילי והפילטים של האנשובי הקצוץ
הוסף את הספגטי סקיני פסטה למחבת, ערבב בעדינות וכסה ברוטב. הוסף את הזיתים והגש