התפריט נוצר ונבדק ע"י הדס לפידות תזונאית קלינית של סקיני פסטה
ארוחת בוקר
מקושקשת ירקות ירוקים
- 2 ביצים עם כף שמנת לבישול 10% או ⅓ חבילת טופו (מקושקשת טופו)
- 1 כפית שמן זית
- כוס תרד
- 2 פרוסות לחם מלא או ½1 פיתה קלה או 4 פריכיות
או
שייק בננה תמר
- 1 גביע יוגורט עשיר חלבון 1.5% שומן
- 2 תמר מג'הול
- 1 בננה קטנה
- 4 פקאנים / כפית טחינה גולמית / חמאת בוטנים
ארוחת צהריים
כריך חזה עוף
- 2 פרוסות לחם מלא / לחמניה קטנה / לחמניית כוסמין
- 150 גרם חזה עוף / רוסטביף / ⅔ חבילת טופו
- 2 כפות סקיני קטשופ
- ¼ אבוקדו / כף מיוקל / כפית מיונז
- ירקות
ארוחת ביניים
- 1 כוס חלב / 1 גביע יוגורט
- ½ כוס אוכמניות / פטל / 1 תפוח קטן / 2 כפות חמוציות מיובשות
- 5 פקאנים / 4 אגוזי מלך / 1 כפית צ'יה/ כפית קוקוס טחון
- 2 חטיף סקיני פסטה מפורר
ארוחת ערב
סלמון בקרסאט פיסטוק
- 150 גרם סלמון (פילה בינוני)
- 20 יחידות פיסטוק גרוס
- 1 חבילה סקיני פסטה שיבולת שועל
- סלט ירקות / ירקות אפויים