התפריט נוצר ונבדק ע"י הדס לפידות תזונאית קלינית של סקיני פסטה
ארוחת בוקר
פריטטת פטריות ותרד
- 2 ביצים
- 2 כפות גבינה בולגרית 5%
- 1 כפית שמן זית
- 2 פרוסות לחם / 2 דפי אורז / 2-4 פריכיות
- ½ כוס פטריות
- ½ כוס תרד
ארוחת צהריים
- 1 סקיני סופ מרק בטעם עוף של סקיני פסטה
- 200 גרם (2 חתיכות) לזה עוף/ סינטה /250 גרם טופו (¾ חבילה)
- סלט ירקות / ירקות מבושלים
או
בולונז סקיני פסטה
- 150 גרם בשר בקר/ הודו טחון (דל שומן) / טחון מן הצומח
- 1 חבילה סקיני שיבולת שועל
- 100 גרם (5-6 כפות) רוטב עגבניות סקיני פסטה
- סלט ירקות / ירקות מבושלים
ארוחת ביניים
- 2 כפות שיבולת שועל / 2 כפות דגני בוקר סקיני פסטה
- כוס חלב / יוגורט
- ½ כוס אוכמניות / תותים / ענבים או 2 כפות חמוציות ללא סוכר
- 5 פקאנים /4 אגוזי מלך / כפית חמאת בוטנים
ארוחת ערב
פוקה בול
- 150 גרם סלמון / טונה נא חתוך לקוביות / ⅓ חבילת טופו
- ירקות: כרוב, גזר, עלים ירוקים, בצל, נבטים, אצות
- 1 חבילה סקיני פסטה פתיתים
- רוטב סויה