מצרכים:
שקית סקיני פסטה שיבולת שועל/קונגאק בצורת פטוצ'יני (לאחר סינון)
1בצל
6 פיטריות טריות (לחתוך לרבעים)
4 ערמונים (לקצוץ)
2 פרוסות גבינה צהובה
3/4 שמנת לבישול
אופן ההכנה:
מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומוסיפים את הבצל על להזהבה.
מוסיפים את הפטריות והערמונים עד לבישול, מוסיפים את השמנת לבישול עם מעט מלח ופלפל.
שהרוטב רותח מוסיפים את פרוסות הגבינה צהובה, להנמיך את האש ל5 דקות.
להוסיף את הסקיני פסטה ולערבב להשאיר כעוד 5 דקות.