מרכיבים ל-2 מנות:
1 כף שמן לטיגון
1 בטטה קטנה, חתוכה לקוביות קטנות
מלח ופלפל
1 חבילת טופו קשה, מסונן, מיובש וחתוך למלבנים/קוביות
1 אריזת סקיני פסטה נודלס שיבולת שועל 29 קלוריות ל 100 גרם
4 כפות גרגירי תירס
4 כפות גרגירי חומוס מבושל
1/4 כרוב סגול, חתוך לרצועות
6-8 עגבניות שרי צבעוניות, חצויות
1 אבוקדו קטן, קלוף, מגולען וחתוך למניפה
¼ כוס קשיו
חופן עלי כוסברה
הגשה:
רוטב סויה
שומשום / שומשום שחור
אופן הכנה:
1. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבטטה כ-3-4 דקות, עד שהיא מתרככת ומזהיבה טיפה. מתבלים, מערבבים ומעבירים לקערית. ניתן לעשות את השלב הזה גם בתנור.
2. באותה המחבת מטגנים את הטופו מ-2 הצדדים עד להזהבה יפה. גם את השלב הזה ניתן לעשות בתנור
3. מסננים את המים מהסקיני פסטה (ניתן להקפיץ אותה במחבת כמה דקות עם מעט שמן).
4. מרכיבים את המנה: מסדרים בקערה רחבה בצורה יפה ואסטטית את הסקיני פסטה, הטופו, הבטטה, הירקות, הקשיו והכוסברה.
5. מפזרים מעל שומשום ומגישים מיד בליווי רוטב סויה.