החומרים הדרושים:
1 בצל חתוך לפרוסות דקות
1/2 כוס עדשים ירוקות שטופות
1/2 גזר קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1/2 קישוא חתוך לקוביות קטנות
50 גרם שורש סלרי קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 חבילות סקיני פסטה אורז מסוננות ושטופות
מלח, פלפל, וכמון לתיבול
מעט שמן זית לטיגון
אופן ההכנה:
בסיר בינוני מחממים מעט שמן זית, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להשחמה,
מוסיפים את העדשים וממשיכים לטגן כ- 5 דקות,
מוסיפים את קוביות הסלרי ,הגזר, והקישוא וממשיכים לבשל
מוסיפים כ- 2 כוסות מים רותחים וממשיכים לערבב, מכסים את הסיר ומנמיכים מעט את האש
מבשלים כ- 20 דקות, עד לריכוך העדשים
מתבלים במלח, פלפל, וכמון,
מוסיפים את הסקיני אורז ומערבבים היטב
טועמים ומתקנים תיבול