מצרכים:
גבינה לבנה 5% 1/2 חבילה
1 חבילה סקיני פסטה אורז
1 כוס דובדבנים מגולענים ומרוסקים גס
1 כוס סירופ מייפל אמיתי
1/2 חבילה שמנת מתוקה 15%
חופן אגוזי מלך קצוצים גס
אופן ההכנה:
מסננים ושוטפים את הסקיני פסטה
בסיר קטן מרתיחים 1/2 כוס סירופ מייפל ואת הדובדבנים המרוסקים כ- 10 דקות
מוסיפים לסיר את הסקיני פסטה וממשיכים לבשל עוד 10 דקות ומקררים
מערבבים את האגוזים עם 1/4 כוס סירופ מייפל ומעבירים לתבנית וקולים כ-5-7 דקות בתנור ב 180 מעלות צלזיוס, מוציאים מהתנור ,מקררים היטב, ושוברים לחתיכות
שופכים לקערה את הגבינה ,השמנת, ו 1/4 כוס סירופ מייפל ומקציפים היטב עד לקבלת קרם במרקם קצפתי
הרכבת המנה:
בכוס שקופה וצרה מסדרים בשכבות:
סקיני פסטה,
קרם גבינה,
אגוזים מקורמלים,
חוזרים על אותן השכבות פעמיים,
מסיימים למעלה עם מעט סקיני פסטה ,אגוזים מקורמלים, ודובדבן אחד שלם טרי