משלוח חינם בכל הזמנה מעל 299 ₪

פוקה בול סלמון בטריאקי ותפוזים

פוקה בול סלמון בטריאקי ותפוזים

פוקה בול סלמון בתפוזים

 

מרכיבים:

- 200 גרם פילה סלמון טרי, חתוך לקוביות

- 1 חבילת סקיני סטה בצורת פתיתים / נודלס

- 1/2 כוס מלפפון חתוך לקוביות

- ½ כוס כרוב חתוך דק לרצועות

- 1/2 כוס אבוקדו חתוך לקוביות

- 1/4 כוס בצל ירוק קצוץ

- 1/4 כוס מיץ תפוזים

- 2 כפות רוטב סויה

- 2 כפות רוטב טריאקי לסלמון

- 1 כף שמן שומשום

- 1 כף מיץ לימון

- 1 כף תחליף סוכר סקיני פסטה 

- שומשום קלוי (לזילוף)

- אצות נורי קצוצות (לזילוף)

 

הוראות הכנה:

1.הכנת הסלמון:  מערבבים בקערה את רוטב הסויה, שמן השומשום ומיץ הלימון והטריאקי . מוסיפים את קוביות הסלמון ומשרים למשך כ-15 דקות. מבשלים את הקוסקוס בשארית המרינדה.

  1. הרכבת הבול: בקערת הגשה מניחים את האורז המבושל. מעליו מסדרים את קוביות הסלמון, המלפפון, האבוקדו, הסקיני ומערבבים עם הרוטב.

 

ערכים לכל הקערה

673 קלוריות

48 גרם חלבון

57 גרם פחמימות

8 גרם סיבים תזונתיים

38 גרם שומן

 

ערכים למנה מתוך 2

336 קלוריות

24 גרם חלבון

29 גרם פחמימה

4 גרם סיבים

19 גרם שומן

 

לא חושבו ירקות