פוקה בול סלמון בתפוזים
מרכיבים:
- 200 גרם פילה סלמון טרי, חתוך לקוביות
- 1 חבילת סקיני סטה בצורת פתיתים / נודלס
- 1/2 כוס מלפפון חתוך לקוביות
- ½ כוס כרוב חתוך דק לרצועות
- 1/2 כוס אבוקדו חתוך לקוביות
- 1/4 כוס בצל ירוק קצוץ
- 1/4 כוס מיץ תפוזים
- 2 כפות רוטב סויה
- 2 כפות רוטב טריאקי לסלמון
- 1 כף שמן שומשום
- 1 כף מיץ לימון
- 1 כף תחליף סוכר סקיני פסטה
- שומשום קלוי (לזילוף)
- אצות נורי קצוצות (לזילוף)
הוראות הכנה:
1.הכנת הסלמון: מערבבים בקערה את רוטב הסויה, שמן השומשום ומיץ הלימון והטריאקי . מוסיפים את קוביות הסלמון ומשרים למשך כ-15 דקות. מבשלים את הקוסקוס בשארית המרינדה.
- הרכבת הבול: בקערת הגשה מניחים את האורז המבושל. מעליו מסדרים את קוביות הסלמון, המלפפון, האבוקדו, הסקיני ומערבבים עם הרוטב.
ערכים לכל הקערה
673 קלוריות
48 גרם חלבון
57 גרם פחמימות
8 גרם סיבים תזונתיים
38 גרם שומן
ערכים למנה מתוך 2
336 קלוריות
24 גרם חלבון
29 גרם פחמימה
4 גרם סיבים
19 גרם שומן
לא חושבו ירקות