המרכיבים למנה אחת:
שקית סקיני פסטה פטוצ'יני שיבולת שועל מסוננת
ספריי שמן
120 מ"ל סויה לבישול של אלפרו
סלסלה של פטריות שמפניון
חצי בצל
כפית שום כתוש
מעט אגוז מוסקט
1 כפית פתיתי בירה (לא חובה)
חצי כפית פלפל שחור טחון
מלח לפי הטעם
פטרוזיליה קצוצה
מתחילים בטיגון של הסקיני על מחבת יבשה כ4 דקות עד שהנוזלים מתאדים.
מוציאים ומניחים בצד.
חתכו את הבצל.
חתכו את הפטריות גס.
חממו את המחבת ורססו בספריי שמן.
הוסיפו את הבצל. טגנו אותו על אש בינונית עד להזהבה קלה, לא לשכוח לערבב מדי פעם. הוסיפו את הפטריות וטגנו עד הזהבה, הוסיפו את השום.
מנמיכים מעט את האש ומוסיפים את הסויה והתבלינים. מערבבים ומחכים שהרוטב יצטמצם ויסמיך. טועמים ומוסיפים מלח אם צריך.
מוסיפים את הסקיני פסטה, מערבבים היטב. מנמיכים את האש ונותנים לסקיני לספוג את הטעמים עוד כ5 דקות.
מפזרים פטרוזיליה קצוצה.
אפשר להוסיף מעל שמרי בירה.