נרסס על מחבת תרסיס שמן עם שום קטוש אחד(לא לחכות שהשמן יתחמם טיפ לשום לא שרוף)
אחרי הקפצה של כמה שניות על אש לא גבוה נוסיף את הפטריות שחתוכות לפרוסות דקות ונמשיך להקפיץ על אש גבוה
נוריד את האש לרמה הכי נמוכה ונוסיף את הרוטב:
50 מל חלב(חצי כוס)
50מל גבינת סימפוניה
ו75 מל שמנת לבישול 9%
נתבל במעט :מלח,פלפל שחור,אגוז מוסקט ואבקת פטריות
נבשל את הרוטב בבישול איטי ל5 דקות לאחר שמבעבע מעט נוסיף את הסקיני פסטה (200 גרם), במידה ואין לכם אפשר להשתמש בפסטה רגילה או אטריות אורז (מקפיץ את הערך הקלורי)
להעביר לתבנית ולפזר מעל פרוסת גבנ״צ 9% וגבינה בולגרית 5% ולהכניס לתנור שחומם מראש על החום הכי גבוה ל5 דקות נוספות
ערך קלורי לכל התבנית(מתאים ל2 סועדים)
פסטה ללא הקרמה :260 קלוריות 15 גרם חלבון
תוספת הקרמה: 91 קלוריות 13 גרם חלבון
סך הכל 351 קלוריות 28 גרם חלבון