מצרכים:
2 שקיות סקיני פסטה קונג'אק/שיבולת שועל בצורת פטוצ'יני או נודלס (שטוף ומסונן היטב)
500 גרם נתחי שייטל
ירקות ירוקים שטופים וחתוכים גס:
ברוקולי, זוקיני, שעועית ירוקה, פולי סויה
(אפשר לשנות לפי העדפה)
לרוטב: חצי כוס מים, רבע כוס רוטב סויה,כפית סוכר חום, חצי כפית פלפל לבן, מעט מלח,ג'ינג'ר, 2 שיני שום,פלפל צ'ילי חריף וכפית גדושה קורנפלור.
אופן ההכנה:
מחממים מחבת, מקפיצים את נתחי השייטל לצריבה מהירה, מוציאים לצלחת.
באותה מחבת מקפיצים את הירקות עד שמתרככים מעט.
מוסיפים את הסקיני פסטה קונג'אק/שיבולת שועל בצורת פטוצ'יני או נודלס ומערבבים היטב.
מוסיפים את הרוטב, אפשר לטחון את כל המרכיבים בבלנדר/לחתוך הכל דק.
מנמיכים מעט את האש ונותנים לרוטב להצטמצם.
מוסיפים את נתחי השייטל ומערבבים שוב.
מבשלים עוד כ3 דקות לספיגת טעמים.