מרכיבים למנה אחת:
1 אריזת סקיני פסטה קונג'אק ספגטי
1 כף שמן זית
3 שיני שום פרוסות דק
חופן עלי פטרוזיליה קצוצים דק
5-6 עלי בזיליקום, קצוצים דק
שבבי צ'ילי יבש לפי הטעם
הגשה:
2 כפות שקדים טחונים
2 כפות שמרי בירה
אופן הכנה:
1. מסננים את הסקיני פסטה קונג'אק ספגטי.
2. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את פרוסות השום, תוך ערבוב, עד שהן מתחילות להזהיב.
3. מוסיפים את הסקיני ספגטי למחבת ומקפיצים עם שמן הזית ושום במשך 1-2 דקות.
4. מוסיפים למחבת את עשבי התיבול והצ'ילי, מערבבים ומטגנים עוד חצי דקה.
5. מערבבים בקערית את השקדים הטחונים ושימרי הבירה. מפזרים מעל הפסטה ומגישים מיד.