מרק תרד וסקיני פסטה
(אפשר להוסיף בנפרד קציצות הודו ועוף)
מרכיבים:
חצי ק"ג תרד
2-3 בצלים
כף שמן זית
2 כפות מרק בצל
5-6 כוסות מים
חבילת סקיני פסטה ספגטי
אופן ההכנה:
לקצץ בצל ולטגן עם כף שמן זית לשטוף היטב את התרד לקצץ ולהוסיף יחד עם המים לסיר. לבשל 20 דקות להוסיף את מרק הבצל. לאחר עשר דקות לכבות ולרסק את המרק בבלנדר ידני. להוסיף את הסקיני פסטה ספגטי ובתיאבון.
מרק תרד וסקיני פסטה
פוסט קודם