משלוח עד הבית חינם בקנייה מעל 299 ש"ח

מוקפץ סקיני פסטה עם רצועות בקר

מוקפץ סקיני פסטה עם רצועות בקר
המצרכים ל- 4 מנות
250 גרם רצועות דקות של בשר אנטריקוט
בצל אחד חתוך לרצועות דקות
פלפל אדום/צהוב ירוק חתוך לרצועות דקות
גזר חתוך לרצועות דקות באורך 5 ס"מ
1-2 גבעולי בצל ירוק חתוכים באלכסון לחתיכות בינוניות
3 חבילות סקיני פסטה שיבולת שועל בצורת נודלס – לסנן
2-3 כפות רוטב סויה ללא סוכר וללא גלוטן
מעט פלפל שחור
2 כפיות שמן שומשום (מוסיף טעם, אבל לא חייב, אפשר גם שמן קנולה רגיל)
מעט שומשום קלוי (לא חייב, אבל מוסיף טעם)
אופן ההכנה:
בווק חם, מקפיצים כדקה ב- 1-2 כפיות שמן שומשום את רצועות הבצל ואחר כך האנטריקוט. מוסיפים את תערובת הירקות החתוכים למעט הבצל הירוק, ומוסיפים את רוטב הסויה וממשיכים להקפיץ כדקה נוספת.
מערבבים את התערובת בווק ומוסיפים לווק את הסקיני פסטה תוך כדי ערבוב עם הירקות. הוסיפו את רצועות הבצל הירוק. הוסיפו עוד קצת סויה אם צריך ותקנו תיבול. מזגו לצלחת ופזרו קצת שומשום קלוי מלמעלה.
ניתן להחליף את האנטריקוט בקוביות עוף או טופו לצמחונים
פוסט קודם
פוסט הבא
סגירה

לקוחותינו היקרים

שנה טובה ומבורכת, הרבה בריאות ושלווה. חג שמח מצוות סקיני פסטה

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

חיפוש

סל קניות

סל הקניות ריק
קנה כעת