חבילת סקיני שיבולת שועל פטוציני
3 כפות (50 גרם) סקיני קטשופ חריף של סקיני פסטה
1 ביצה
3/4 גביע קוטג' 5%
2 כפות (20 גרם) גבינת מוצרלה מגוררת (ניתן להשתמש במוצרלה דלת שומן )
1 כפית תבלין פיצה ללא סוכר
איך מכינים
שוטפים ומסננים את הסקיני פטוציני ובעזרת מספריים או סכין קוצרות את האטריות.
מחממים מחבת ומייבשים את הסקיני פטוצ'יני עד שאין נוזלים בכלל
בקערה מערבבים ½ מכמות הקוטג (מומלץ לסנן מנוזלים) , הביצה ותבלין הפיצה.
מוספים את הסקיני פטו'ציני לתערובת הגבינות ומערבבים היטב.
יוצקים למחבת החמה ומבשלים כמו חביתה.
מצננים . בינתיים מערבבים את יתרת הקוטג', המוצרלה והקטשופ. מוסיפים את התערובת סקיני המבושלת לקערה ומערבבים היטב.
משמנים תבנית תנור קטנה / תבנית מאפינס ושופכים את התערובת. אופים בתנור שחומם מראש 30 דקות בערך .
מגישים חם (אפשר לפזר מעט פרמזן למעלה לפני האפייה )
ערכים למנה
412 קלוריות
35 גרם חלבון
19 גרם פחמימה
20 גרם שומן