מצרכים:
שקית סקיני פסטה שיבולת שועל/ קונגאק בצורת נודלס. לאחר סינון.
200 גרם חזה עוף (חתוך לקוביות).
בצל, שום, ג׳ינג׳ר,עגבניות שרי,פטריות,קישוא,גזר (לחתוך לקוביות/רצועות)
כף סויה
אופן ההכנה:
מחממים מחבת ומקפיצים את החזה עוף, שום, ג’ינג’ר וכף סויה ללא נתרן. שהחזה עוף מוכן להעביר לצלחת.
במחבת מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את העגבניות שרי,פטריות,קישוא,גזר עד לריכוך חלקי ומוסיפים חצי כוס מים (ניתן להחליף את המים בקרם קוקוס). מוסיפים את העוף, מעט פלפל מלח ומבשלים לעוד 5 דק'. מוסיפים את שקית הסקיני פסטה לעוד 5 דק'.