חבילה של סקיני פסטה קונגאק/ שיבולת שועל בצורת פתיתים.
סלסלה פטריות טריות
בצל אחד
קצת חמאה
חצי מיכל שמנת לבישול
מלח / פלפל
גבינת פרמזן מגורדת
שתי שיני שום כתושות.
הכנה:
חותכים את הבצל והפטריות ומטגנים עם מעט חמאה בסיר קטן מכוסה על אש קטנה 2-3 דקות,
מוסיפים שום כתוש, מלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים חצי מיכל שמנת ומבשלים מעט עד שהרוטב יסמיך ,
כשמסמיך להוסיף את חבילת הסקיני פסטה (לאחר סינון) אפשר להוסיף בשלב זה פרמזן, ולערבב 2-3 דקות נוספות.