מצרכים:
2 שקיות סקיני פסטה קונג'אק בצורה פנה - לסנן
1/2 בצל קצוץ
6 פטריות טריות חתוכות
שמנת לבישול 10%
2 פרוסות גבינה צהובה 9%
לתיבול: כפית שטוחה מרק פטריות , מלח ופלפל שחור.
*מומלץ לשים מעל פרמזן ואורגנו.
אופן ההכנה:
לחמם מחבת עם מעט שמן זית ולהוסיף את הבצל והפיטריות עד להשחמה.
להוסיף את הסקיני פסטה פנה ולהקפיץ הכל יחד על אש נמוכה ל5 דק.
להוסיף את השמנת לבישול והתבלינים לערבב עד לרתיחה ולהוסיף את פרוסות הגבינה צהובה ולערבב.