מאק & צ'יז סקיני פסטה
רכיבים:
2 כפות חמאה
100 גרם גבינת צ’דר חריפה (מיושנת) מגוררת גס
200 גרם גבינת צ’דר בטעמים עדינים מגוררת גס
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
2 חבילות סקיני פסטה בצורת פטוצ'יני
(אפשר להשתמש בסקיני שיבולת שועל) – לסנן
1/8 כפית פלפל אדום חריף טחון (קאיין או שאטה)
1/3 כוס חלב 3% שומן
מלח
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות. משמנים תבנית בכף חמאה.
מערבבים את שני סוגי הגבינה ושומרים בצד כוס.
מערבבים את הגבינות עם הפלפל ומלח לקערה עם הסקיני פסטה, מערבבים ומעבירים לתבנית.
יוצקים מעל חלב ומפזרים את כוס הגבינה ששמרנו. מפזרים מעל את כף החמאה הנותרת.
אופים ללא כיסוי 20 דקות. מגבירים טמפ’ התנור ל-200 מעלות, ואופים עוד 20-15 דקות.