תמונה של משתמש
מוקפץ סקיני פסטה עם רצועות בקר

מוקפץ סקיני פסטה עם רצועות בקר
המצרכים ל- 4 מנות
250 גרם רצועות דקות של בשר אנטריקוט
בצל אחד חתוך לרצועות דקות
פלפל אדום/צהוב ירוק חתוך לרצועות דקות
גזר חתוך לרצועות דקות באורך 5 ס"מ
1-2 גבעולי בצל ירוק חתוכים באלכסון לחתיכות בינוניות
3 חבילות סקיני פסטה שיבולת שועל בצורת נודלס – לסנן
2-3 כפות רוטב סויה ללא סוכר וללא גלוטן
מעט פלפל שחור
2 כפיות שמן שומשום (מוסיף טעם, אבל לא חייב, אפשר גם שמן קנולה רגיל)
מעט שומשום קלוי (לא חייב, אבל מוסיף טעם)
אופן ההכנה:
בווק חם, מקפיצים כדקה ב- 1-2 כפיות שמן שומשום את רצועות הבצל ואחר כך האנטריקוט. מוסיפים את תערובת הירקות החתוכים למעט הבצל הירוק, ומוסיפים את רוטב הסויה וממשיכים להקפיץ כדקה נוספת.
מערבבים את התערובת בווק ומוסיפים לווק את הסקיני פסטה תוך כדי ערבוב עם הירקות. הוסיפו את רצועות הבצל הירוק. הוסיפו עוד קצת סויה אם צריך ותקנו תיבול. מזגו לצלחת ופזרו קצת שומשום קלוי מלמעלה.
ניתן להחליף את האנטריקוט בקוביות עוף או טופו לצמחונים

כתוב/כתבי תגובה

אין מוצרים עדיין בסל הקניות